ABC-ul protectiei solare

Cu totii avem nevoie de soare, fie ca preferam clipele de relaxare la munte sau pe plaja, timpul petrecut la soare are intotdeauna un efect terapeutic, oferind organismului energie si buna dispozitie, pielea capata un bronz seducator, care se potriveste de minune cu tinutele colorate ale verii. Insa expunerile indelungate la soare pot avea efecte extrem de neplacute in timp, care pot compromite confortul si sanatatea pielii.

Chiar sub aparenta unui bronz sanatos, pielea poate pastra urme profunde ale radiatiilor UV, care se manifesta in timp. Pielea sensibila te avertizeaza insa cu promptitudine cand soarele nu mai este o placere, ci un pericol, prin aparitia reactiilor alergice.

Pentru a evita astfel de neplaceri, principale reguli de care trebuie sa fim constienti cand vrem sa fim prieteni cu soarele sunt :

  • Un orar potrivit pentru expunerea la soare- de evitat intervalul orar 11-16;
  • Protectia pielii prin folosirea produselor adecvate;
  • Aplicarea in mod correct a unor emulsii dupa plaja;
  • Protective sporita a pielii
  • Tratarea si hidratarea pielii dupa expunerea indelungata la soare.
  • Purtarea unor haine cu tesatura densa
  • Protectie speciala pentru copii
  • Informarea cu privire la produsele potrivite pentru utilizarea personala

Cu toate ca cei mai multi dintre noi suntem constienti de importanta acestor reguli, de cele mai multe ori ajungem sa avem arsuri pe piele dupa o zi de plaja. Din toate regulile amintite, protectia adecvata propriului tip de piele este cea mai importanta. Fiecare trebuie sa fie constient de tipul de piele, dar si de gradul de protective necesar pentru a avea o vacanta reusita.

Pentru a te bucura in siguranta de placerile razelor solare de la o varsta frageda si pe tot parcursul vietii, iti recomandam folosirea produselor dermatocosmetice de protectie solara din gama Gamarde Solaire nu doar la plaja, ci in fiecare zi daca petrecem timp in aer liber si ne expunem la soare, fara a ne compromite astfel bronzul seducator al pielii.

Prima gama de produse dermato-cosmetice bio de protectie solara pentru protectia pielii sensibile 100% naturala certificata bio – o combinatie unica ce are la baza filtre cu 100% minerale, apa termala si ulei de argan, fara filtre chimice ce protejeaza pielea de insolatii.

Aceste produse de protectie solara previn aparitia petelor pigmentare sau alte fotosensibilizari si protejeaza impotriva imbatranirii premature a pielii, provocate de razele UVA.

  • Protectie UVA/UVB extrem de ridicata
  • Formula  doar cu ingredientele naturale (fara parfum, fara parabeni, non-comedogenic, testat sub supraveghere dermatologica)
  • Texturi special formulate pentru a fi potrivite tuturor tipurilor de piele
  •        Foarte rezistente la apa
  • Nu provoaca aparitia cosurilor sau a punctelor negre

Crema protectie solara SPF 50 Gamarde – are la baza filtre 100% minerale, fara filtre chimice si protejeaza pielea de toate tipurile de insolatii.

Dermoprotectoare – efect de calmare – anti-imbatranire Crema solara SPF 50 Gamarde are la baza filtre 100% minerale, fara filtre chimice si protejeaza pielea de toate tipurile de insolatii. Previne aparitia petelor pigmentare

Protectie foarte ridicata UVA-UVB, este testata dermatologic, fara parabeni sau parfum. Rezitenta ridicata la apa reprezinta de asemenea un atuu al produsului in ceea ce priveste sigranta si protectia pieloo. Doar din ingrediente 100% naturale, nu duce la aparitia cosurilor sau a punctelor negre.

Protectia de 50 este recomandata copiilor peste 3 ani, dar si persoanelor cu piele alba, par roscat, ochi albastri, se ard adeseori, nu se bronzeaza aproape niciodată, multi pistrui  sau celor cu  piele deschisa la culoare, ochi caprui, par blond sau roscat, se ard adeseori, uneori prind un bronz deschis, destul de multi pistrui.

Mitul conform caruia protectia solara este o bariera in fata bronzului  a incetat sa mai existe in urma numeroaselor studii. Sa folosesti protectia solara adecvata inseamna responsabilitate fara de tine si corpul tau, chiar daca uneori, a avea un bronz natural iti va lua mai mult decat altor persoane din jurul tau.

Crema protectie solara SPF 30 Gamarde – are la baza filtre cu 100% minerale, fara filtre chimice si protejeaza pielea de insolatii. Previne aparitia petelor pigmentare sau alte fotosensibilizari.

Persoanele cu  piele deschisa spre inchisa, par saten, ochi caprui, se ard uneori, dar se bronzeaza întotdeauna (bronz mediu), cativa pistrui trebuie sa foloseasca o protectie solara SPF30, fiind cea mai recomandata pentru un astfel de tip de piele.

Toate produsele din gama  Solaire Gamarde sunt testate dermatologic si au ingrediente 100% naturale, fara parabeni sau parfum. Alegerea unor produse certificate bio de catre Qualite France, dar si Cosmebio va va aduce rezultatele dorite. Munca si grija cu care au fost facute le ofera dreptul de a fi in casa dumneavoastra.

Crema protectie solara SPF 10 Gamarde – are la baza filtre cu 100% minerale. Aceasta previne aparitia petelor pigmentare sau alte fotosensibilizari. Este recomandata tuturor persoanelor cu  piele inchisa la culoare, par brunet, ochi inchisi la culoare, nu se ard niciodata, se bronzeaza intotdeauna (bronz intens), fara pistrui, piele închisă intens, se bronzeaza intotdeauna (bronz foarte închis) si pentru cei cu  pielea neagră, nu se arde niciodata.

Pentru ca o crema solara sa fie eficenta, ea trebuie sa aiba un factor de protectie, fie el cat de mic. Atunci cand mergi la plaja, prioritatea ta nu trebuie sa fie un bronz rapid, ci protectia pielii alaturi de un bronz de durata.

Este foate important sa folosesti o lotiune dupa plaja, mai ales pentru zonele cu piele sensibila. Folosind Lotiunea naturala dupa plaja Gamarde pielea ta va fi cu 84% mai hidratata chiar si dupa 3 ore de la aplicare. Caldura foarte puternica poate produce un dezechilibru al pielii, de aceea este necesar sa luam in calcul fiecare aspect.

, ingredientul de baza al acestor produse va ofera efectul calmant de care aveti nevoie dupa o zi calduroasa.

Importanta protectiei solare, precum si nocivitatea radiatiilor ultraviolete trebuie sa ne determin sa ne informam corespunzator atunci cand plecam in vacanta. Efectele neplacute ale unor arsuri ale pielii cauzate de soare pot fi pe termen lung. Prioritara, va fi mereu sanatatea.

Leave a comment